Nanoskin is toonaangevend in de ontwikkeling van nanocoating producten. Nanocoating beschrijft de toepassing van nanostructuren op oppervlakken. Deze oppervlakken kunnen na behandeling bijvoorbeeld super hydrofobisch worden. Dit betekent dat de oppervlakken gemodificeerd worden en daardoor een water- en vuilafstotend karakter krijgen. Dit maakt een gemakkelijkere reiniging mogelijk (easy-to-clean).

Metaal, glas, textiel, kunststoffen, hout en minerale oppervlakken kunnen worden behandeld. Op deze manier bescherm je ze tegen verontreinigingen of verwering en tegelijkertijd bespaar je tijd en geld op het gebruik van reinigingsmiddelen.

Voor een aantal toepassingen kun je hieronder zelf berekenen wat je nodig hebt. Aarzel niet ons om informatie te vragen of een project voor je te berekenen.

Naar de rekentool

FAQ

Er is geen gemakkelijk antwoord op deze vraag… Het exacte verbruik hangt van veel factoren af. Zo is de ondergrond (poreus of niet) een belangrijke factor. Het verschil tussen een poreus en niet poreus beton kan tot 20% verschil in de berekeningen uitmaken. Idem voor de ervaring die je met de bewerking van de vloeistof hebt. Iemand die dit voor de eerste maal aanbrengt op grote oppervlakten kan tot wel 15% meer verbruiken tegenover een bewerker met ervaring. Het gebruik van een pistool of plaatsing met de borstel heeft eveneens zijn invloed. Je dient dus voldoende voorzorgen te nemen wanneer je de bestelling plaatst. Nanoskin heeft alvast een zo juist mogelijke dekking berekend, rekening houdend met een aantal variabelen.

Nee, de 21% btw zit niet verrekend in onze berekeningen. Je dient dus op de finale berekening de 21% btw toe te passen.

Bestellen bij Nanoskin kan voor deze hoeveelheden of veelvouden ervan:

10l. / 25l. / 60l. / 220l. en 1.000l

Wil je 55l. bestellen dan kan dit door ofwel 1 x 60l. of 1 x 10l. + 2 x 25l. – Hierdoor bekom je weliswaar een verschillende totaalprijs echter heb je de mogelijkheid om bij een eventuele spaarzame behandeling het overschot later te gebruiken voor een ander project. Nanoskin doet geen terugnames van overschotten.